Ethical hacking – workshops geven

Ethical hacking – workshops geven

Hackpertise is in staat om web hacking workshops te geven die max 1 dag duren. Doel om een ieder te enthousiasmeren
over ethical hacking.

Een ander doel is dat dit ook organisaties breed kan helpen in awareness van web gerelateerde kwetsbaarheden.

Expertise

Hackpertise wilt deze workshop geven omdat we kennisdeling en bewustzijn willen vergroten.

  • Kennisdeling: Een van de belangrijkste redenen om web hacking workshops te geven, is om kennis te delen met anderen. Dit kan anderen helpen om hun vaardigheden en begrip van de beveiligingsproblematiek te vergroten.
  • Bewustzijn vergroten: Door workshops te geven, kan men ook het bewustzijn van de risico’s en kwetsbaarheden van webapplicaties vergroten. Dit kan zowel voor individuen als voor organisaties van groot belang zijn, omdat het kan helpen om beveiligingslekken en datalekken te voorkomen.
  • Om uw eigen online veiligheid te waarborgen: Het internet is een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden, en het is belangrijk om uw persoonlijke en financiële gegevens te beschermen tegen hackers. Door te leren over ethical hacking kunt u zichzelf beschermen tegen identiteitsdiefstal, phishing-aanvallen en andere vormen van cybercriminaliteit.
  • Om het internet veiliger te maken: Door te leren over web hacking kunt u ook bijdragen aan het veiliger maken van het internet voor anderen. U kunt bijvoorbeeld zwakke punten identificeren in websites en applicaties en deze melden aan de eigenaren van de websites, zodat ze de beveiliging kunnen verbeteren.
  • Om anderen te beschermen: Als u begrijpt hoe web hacking werkt, kunt u anderen, zoals uw familie en vrienden, helpen om hun online veiligheid te waarborgen. U kunt hen advies geven over hoe zij hun wachtwoorden kunnen beheren, welke soorten aanvallen zij moeten vermijden, en hoe zij veilig kunnen blijven tijdens het surfen op het web.

 

Verwante berichten

Application Security

Applicatiebeveiliging is van essentieel belang voor elke organisatie die software gebruikt of aanbiedt.

Lees meer

OSINT onderzoek

OSINT (Open Source Intelligence) onderzoek is een proces waarbij openbare bronnen worden geraadpleegd.

Lees meer

Zero-Day onderzoek

Verbeter de online wereld en laat ons kwetsbaarheden voor u vinden en rapporteren bij de

Lees meer
Translate »

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Leer meer